söndag 1 februari 2015

Marinens musikkår räddad.

Marinens Musikkår och Marinens Musikkårs Vänner vill rikta ett stort tack till alla som hjälpt oss i kampen för att bevara Marinens Musikkår.

I regeringsbeslut daterat den 19 december 2014 skriver försvarsministern följande i regleringbrevet för Försvarsmakten:
Försvarsmakten ska bedriva försvarsmusikverksamhet med i allt väsentligt samma inriktning och omfattning som idag.
Jag vidarebefordrar bara detta meddelande, som jag fått idag! I själva verket tycker jag, att även flyget skulle ha en "riktig" musikkår!8 kommentarer:

 1. Är väl bättre om vi har ett riktigt försvar?

  SvaraRadera
 2. Vilken fartygsbesättning ska vi avveckla istället för anställningsraderna som nu musikkåren tar?

  GalärslavHKV

  SvaraRadera
 3. Musikkårer med anställda ska finnas i Stockholm, där de behövs. Hemvärnets musikkårer gör i resten av landet ett alldeles utmärkt jobb!

  GMY

  Sinuhe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sveriges försvar skall tydligen gå åt helvete till musik!

   Radera
 4. Finns det någon som vet skillnad mellan upp och ner, rätt och fel, moral och omoral, sant från falskt? Med en riksbankschef som sätter negativa räntor, och försöker få igång inflation så kan man ju undra.....

  SvaraRadera
 5. Du har fortfarande inte svarat på frågan.

  Vilken fartygsbesättning ska avvecklas? FM får inga fler bemaningsrader för att Fömin behåller något vi inte behöver.

  GalärslavHKV

  SvaraRadera
 6. Vittnesmål om hur jag erbjöds ett lån utan säkerhet för bara 2%.
  Jag är Farida Agus Setiawati och jag är ett levande vittnesbörd om de goda nyheterna om Amanda Loan Firm.
  Lyssna, ingen långivare här är villiga att hjälpa dig, utan de är bara här för att slita dig dina surt förvärvade pengar. Min man och jag sökte för lån från olika långivare på nätet men i slutet var vi lurade och lurade av våra pengar genom olika lån företag på nätet.
  Vi lånade även pengar för att betala dessa online långivare men i slutet fick vi ingenting.
  Jag och min man var i skuld och vi hade ingen att köra till för att få hjälp, vårt familjeföretag rasat och vi kunde inte få pengar för att möta våra dagliga utgifter tills vi infördes till Mrs Amanda som hjälpte oss genom att erbjuda oss ett oskyddat lån.
  Kontakta Mrs. Amanda idag för ditt lån och glömma någon här lovar du lån på grund vid den senare slut kommer du inte få något lån från dem.
  För mer information om hur du når Mrs Amanda eller följa hennes låneförfaranden, Skriv mig genom någon av min e-post, faridaaguss@gmail.com och kunfarida@outlook.com.
  Eller så kan du skicka ett mail till Mrs Amanda på amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com och amandaloanfirm@cash4u.com

  SvaraRadera
 7. Hej,
  Detta för att informera allmänheten que fru Felicia Cuadrado, har ett privat lån långivare öppna upp den ekonomiska möjligheter för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post på feliciacuagrado@gmail.com

  SvaraRadera